عرضه شوینده سبزیجات برای حذف باقیمانده سموم
محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم و آلاینده های شیمیایی از جانب موسسه علوم و صنایع غذایی رونمایی گردید.
به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، محلول ضد عفونی کننده باقیمانده سموم و آلاینده های شیمیایی بعنوان شوینده میوه و سبزی بر پایه مواد طبیعی فرموله شده است که ضمن حذف بیشتر از ۹۰ درصد باقیمانده سموم و آلاینده های شیمیایی، قابلیت ضدعفونی میوه و سبزی را در مقابل میکروب، ویروس، مخمر و کپک ها دارد.
بر خلاف محلول های شوینده موجود در بازار، در تولید این ترکیب هیچ گونه رنگ مصنوعی، سفید کننده، صابون، الکل یا مواد نگهدارنده استفاده نشده و بگونه ای فرموله شده است که هیچ تاثیری در طعم و بوی میوه و سبزی ایجاد نمی نماید. سطح سبزیجات و میوه های تازه می تواند به آفت کش ها، کودها، مواد نگهدارنده و میکروارگانیسم ها و سایر آلاینده های محیطی آلوده شود که با شستشوی معمولی حذف نمی گردد، ولی این محصول قادر به حذف این آلاینده ها خواهد بود.
حفظ آنتی اکسیدان و مواد طبیعی و تازه ماندن سبزیجات به مدت طولانی تر از مزایای این محصول دانش بنیان است.
به قول دکتر ابراهیم فولادی، مجری طرح و مدیر گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی موسسه علوم و صنایع غذایی این روش علاوه بر صادرات محصولات کشاورزی بر مبنای استانداردهای جهانی می تواند نقش بسزایی در سلامت جامعه داشته باشد.
فولادی با اشاره به اینکه شوینده ها و ضدعفونی کننده های طبیعی با توانایی حذف میکرواورگانیسم ها در شرایط شیوع بیماری های واگیردار از اهمیت بالایی در کنترل این بیماری ها برخوردار می باشند، اضافه کرد: یکی از مأموریت های این موسسه پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلاینده های محصولات خام کشاورزی برای ممانعت از انتقال آلودگی از مزرعه به سفره است.
منبع: مبل زیبا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب