مدیركل استاندارد خوزستان عنوان كرد

مصالح غیراستاندارد از عوامل وقوع متروپل ها

مصالح غیراستاندارد از عوامل وقوع متروپل ها به گزارش مبل زیبا، خوزستان مدیرکل استاندارد خوزستان با اشاره به اینکه استفاده از مصالح غیر استاندارد می تواند تبعات بسیار سختی مثل ریزش ساختمان متروپل به همراه داشته باشد. اظهار داشت: مصالح استاندارد استفاده شده در متروپل هم تحت بارگذاری بیشتر و مورد سوء مصرف قرار گرفته و این موارد در کنار سایر عوامل سبب ریزش متروپل شده است.



علی داوودی در نشست خبری که امروز، ۶ شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار نمود: اجرای صحیح تکالیف و مأموریت های سازمان استاندارد نیازمند تعاملات با دستگاههای اجرایی مختلف و اقبال و باور عمومی است و امیدواریم بتوانیم در این حوزه عملکرد مطلوبی داشته باشیم.

به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه باید بستر و باور فرهنگ استاندارد در کشور فراهم گردد، اضافه کرد: استاندارد یک دستگاه تخصصی است چونکه به صورت مستقیم با بحث سلامت مردم در ارتباط می باشد و ازاین رو باید به واسطه جایگاه نظارتی که دارد سازمانی نظام مند و قانون مدار باشد.

مدیرکل استاندارد خوزستان اظهار داشت: استاندارد یک دستگاه اجرایی مستقل دولتی است که وظیفه حاکمیتی دارد و در چهار محور ارزیابی انطباق، اندازه شناسی، تایید صلاحیت و استانداردسازی فعالیت می کند. سازمان استاندارد مرجع رسمی حاکمیتی است که عهده دار سیاستگذاری و اطمینان بخشی به کیفیت کالاها و خدماتی است که در داخل کشور تولید، در سطح بازار عرضه، یا به کشور وارد و یا از کشور به سایر کشورها صادر می شوند.

داودی با بیان اینکه هم اکنون ۳۶ هزار استاندارد ملی تعریف شده است، اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی برای استانداردهای حلال است. همینطور مباحث دیگری همچون کنترل کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی، پشتیبانی از مصرف کنندگان و تولید کنندگان داخلی و... توسط این سازمان دنبال می شوند.

وی ضمن اشاره به این که سازمان استاندارد یک دستگاه فرابخشی و فرا قوه ای است، اظهار داشت: در این حوزه سازمان ملی استاندارد بر حسن اجرای مقررات فنی دستگاههای اجرایی نظارت می کند.

مدیرکل استاندارد خوزستان اظهار داشت: در ۵ ماهه نخست سال جاری برای واحدهای تولیدی ۳۷ پروانه جدید صادر گردیده است. همینطور به علت عدم تأمین الزامات استاندارد، ۴۶ پروانه استاندارد واحدهای تولیدی تعلیق و ۳۸ پروانه هم ابطال شده است.

داوودی ضمن اشاره به اهمیت کنترل کالاهای وارداتی از نظر استاندارد به داخل کشور خاطرنشان کرد: ۴۴هزار و ۲۰۹ مورد نمونه برداری از کالاها و محموله های وارداتی به داخل کشور در مرزهای خوزستان انجام شده است چونکه خوزستان دروازه اصلی واردات نهاده های دامی و کالاهای اساسی کشور است و اهمیت نظارت بر این کالاها بسیار بالا است.

وی افزود: در ۵ ماهه نخست سال جاری ۳۴۸ گواهینامه ایمنی آسانسور در استان خوزستان صادر گردیده است. همینطور بیشتر از ۱۸ هزار و ۱۰۰ سیلندر گاز به واسه عدم ایمنی کافی و استاندارد از گردش کار خارج شده اند. در این بازه زمانی به بیشتر از ۱۰۳ واحد تولیدی در مورد بحث رعایت موارد استاندارد تذکر و اخطار داده شده است.

مدیرکل استاندارد خوزستان با اشاره به اینکه تعداد کل پروانه های استاندارد معتبر در خوزستان ۸۳۵ پروانه است، اظهار داشت: هم اکنون در بحث تدوین استانداردهای ملی در اداره کل استاندارد خوزستان ۶۵ استاندارد درحال تدوین است. همینطور مشارکت های بسیار خوبی در بحث استانداردسازی بین المللی توسط اداره کل استاندارد خوزستان انجام گرفته و جز استانهای پیشرو و برتر کشور در این حوزه هستیم.

داوودی ضمن اشاره به اینکه سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ یکی از طریق های دسترسی مردم برای راستی آزمایی و اصالت سنجی علامت استاندارد بر روی کالا است، اضافه کرد: در ۵ ماهه نخست سال جاری بیشتر از ۶۹۴ مورد بازرسی فنی از آسانسورهای سطح استان، ۲۰۹ مورد بازرسی فنی از تجهیزات شهربازی ها و زمینهای بازی، ۵۳ مورد بازرسی فنی از مکان های تفریحی و ۲۴۵ مورد بازرسی از واحدهای خدماتی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در ۵ ماهه سال جاری ۴۲ آزمون از مصنوعات طلا انجام شده است، اظهار داشت: در استان بحث عیار طلا، طلاهای غیر استاندارد و طلای قاچاق بررسی می شود. سالانه بالغ بر ۵۰۰ تا ۶۰۰ مورد نمونه گیری در سطح کل استان صورت می گیرد که در صورت مردودی در آزمون مصنوعات، با واحد تولیدکننده برخورد قانونی صورت می گیرد.

مدیرکل استاندارد خوزستان با بیان اینکه حدود ۶۰ واحد تولیدی طلا در سطح استان وجود دارد که عموما طلای عیار ۹۰۰ و میناکاری تولید می کنند، اظهار داشت: این واحدهای تولیدی از نظر استاندارد کنترل می شوند. همینطور مصنوعات طلایی که از خارج استان وارد می شوند عیارسنجی و کنترل می شوند و در صورت وجود هرگونه مشکل با واحد تولیدکننده طلا برخورد می شود.

داوودی ضمن اشاره به بحث ساختمان متروپل اظهار داشت: برپایه گزارش هایی که دریافت شده بخشی از میلگردها و بخشی از بتن استفاده شده در ساختمان که از واحدهای مجاز خریداری شده، استاندارد بوده است اما از همین مواد استاندارد هم در بهره برداری و مصرف سوءاستفاده شده است. همینطور مصالح استاندارد استفاده شده در متروپل تحت بارگذاری بیشتر قرار گرفته و این موارد در کنار دیگر عامل ها سبب ریزش متروپل شده است.

وی اضافه کرد: بخشی از بتن ساختمان متروپل در کارگاهی ساخته شده است که اصلا نمی توانیم در مورد این مسئله از جایگاه استاندارد اظهار نظر نماییم اما چنین کاری نباید صورت می گرفت.

مدیرکل استاندارد خوزستان با اشاره به اینکه دستگاه ناظر بر ساخت و ساز نیستیم، اظهار داشت: استفاده از مصالح غیر استاندارد می تواند تبعات بسیار سختی مثل ریزش ساختمان متروپل به همراه داشته باشد. تاکید ما بر این مسئله است که سازندگان مسکن باید از مواد و مصالح استاندارد در ساخت و ساز ها استفاده نمایند.

داوودی بیان نمود: الزامات سختگیرانه ای برای بحث استاندارد گندم و برنج وارداتی به کشور وجود دارد و انتظار سازمان ملی استاندارد اینست تا گندم و برنج داخلی هم به سطحی برسد تا مشمول استاندارد الزامی شود.

وی در مورد کیفیت خودرو های داخلی و استاندارد بودن این خودرو ها اظهار داشت: در سالهای گذشته از استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی، با فشار خودروسازها ۹ استاندارد به حالت تعلیق درآمده بود که عموما استانداردهای ایمنی و عملکردی بودند.

مدیرکل استاندارد خوزستان با بیان اینکه هم اکنون رعایت استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی توسط خودروسازها الزامی شده است، خاطرنشان کرد: سازمان ملی استاندارد متولی کیفیت نیست بلکه دستگاهی نظارتی و مدعی العموم کیفیت است. در این حوزه اگر خودرویی این استانداردهای ۸۵ گانه را داشته باشد می توانیم بگوییم که یک خودرو استاندارد است.





منبع:

0.0 / 5
453
1401/06/06
23:19:25
تگهای خبر: آزمون , آسانسور , استاندارد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳



محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی