خزعلی:
مدیریت آیورا از علائم تأثیرگذاری زنان ایران است
به گزارش مبل زیبا، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه مدیریت آیورا با هدف آموزش زنان کشورهای حاشیه اقیانوس هند توسط ایران انجام شد، اظهار داشت: این مسأله سبب بروز توانمندی های بانوان ایرانی شد.
به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، امروز در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، که به همت سازمان بسیج اساتید دانشگاه تهران برگزار شده بود، ضمن بیان این که توانمندسازی زنان در قسمت های مختلف احتیاج به حمایت دارد، عنوان کرد: مهارت آموزی، آشنایی با سبک زندگی ایرانی – اسلامی، مسأله جمعیت و مسائل در رابطه با خلاقیت ها و ابداع گری بخصوص در زنان سرپرست خانوار باید مورد برنامه ریزی قرار گیرد و این امر احتیاج به پشتیبانی جدی دارد.
خزعلی، با اشاره به اینکه صدمه زدایی از مسأله زن و خانواده بسیار ضروری می باشد، خاطرنشان کرد: یکی از صدمه ها طلاق است که بر همین مبنا طرح جلوگیری از طلاق و مشاوره ۴ سال نخست ازدواج توسط معاونت امور زنان و خانواده پیگیری می شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه اضافه کرد: سال قبل در نشست های دوجانبه و چندجانبه توانستیم گروه زنان و مبارزه با فساد را با همکاری تعدادی از کشورها تشکیل دهیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه موفقیت ما با اعمال ارزشهای مورد نظر در بیانیه آیورا یکی از بهترین دستاوردهای معاونت زنان در دولت سیزدهم بود، خاطرنشان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید نمودند که هیچ کشوری حق دخالت و تعیین تکلیف در امور مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور ما ندارد ریاست محترم جمهور اعلام نمودند که سند ۲۰۳۰ به هیچ وجه در کشور اجرایی نخواهد شد.
وی اضافه کرد: ما با قاطعیت با هر نوع اِعمال و اجرای سند ۲۰۳۰ مخالف هستیم.
انسیه خزعلی ضمن اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد خردمندی و تدبیرگری زنان، اظهار داشت: زنان باخردورزی و تدبیرگری همانند حضرت زینب (س) که حرکت عاشورا را جاودان کرد می توانند نقش تأثیرگذار در تاریخ داشته باشند.
وی در ادامه اضافه کرد: مطالبه گری ما از غرب یکی در این حوزه است که زن غربی گرفتار ستم شده است و نوع قوانین، رویه ها و نگاه به زن سبب محرومیت از برخی حقوقشان شده است. زنان در بعضی کشورهای جهان سوم که از الگوهای غربی تبعیت می کنند متوجه این ظلم شده اند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ضمن اشاره به برگزاری کنگره بین المللی زنان تأثیرگذار اظهار داشت: در آن کنگره یکی از زنان مدیر می گفت ما خواستار تساوی نیستیم ما متفاوتیم، چرا باید احکام مساوی برایمان وضع شود، در عدالت است که خصوصیت ها و توانمندی های هر جنس دیده می شود عدالت یعنی علاوه بر برخورداری برابر باید امتیازات ویژه و توانمندی های خاص هم دیده شود.
خزعلی اظهار داشت: غربی ها به اسم تساوی تلاش کردند علاوه بر نقش هایی که دین برای زن تعریف کرده است مسئولیت هایی بیشتری بر زن تحمیل کنند این مسأله یکی از انواع ظلم هایی است که بر زنان بار شده است.
منبع: مبل زیبا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب