صحرایی در جلسه با معاونین پرورشی تاكید كرد؛
استفاده از ظرفیت معلمان و خانواده ها برای کاهش لطمه های اجتماعی
مبل زیبا: به گزارش مبل زیبا، وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت: رهبری تاکید نمودند که برای مقابله با لطمه های اجتماعی باید فوری عمل کنید. می توانیم از ظرفیت معلمان و خانواده ها برای کاهش لطمه های اجتماعی دانش آموزان استفاده نمائیم.
به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، رضامراد صحرایی، با حضور در جمع معاونین پرورشی ادارات کل آموزش وپرورش اظهار داشت: امروز آموزش وپرورش به اولویت کشور تبدیل گشته است و این مسأله خود یک اصل مهم می باشد. باید دائماً بر این مسأله تاکید نماییم که اولویت بودن آموزش وپرورش به گفتمان در کشور تبدیل گردد. آموزش وپرورش محل سرمایه گذاری برای آینده است؛ بطورمثال بجای این که امروز در درمان افراد لطمه دیده اجتماعی هزینه نماییم می توانستیم با هزینه کمتری در مدرسه از بروز لطمه جلوگیری نماییم.
وی اظهار داشت: وظیفه معاونت پرورشی علاوه بر تقویت درون باید نگاه به استفاده از ظرفیت بیرون مدرسه باشد تا توجه سایر دستگاه و نهادهای فرهنگی را جذب آموزش وپرورش کنند. سپاه، وزارت ورزش و جوانان و ائمه جماعات، ظرفیتهای بی نظیری هستند که باید از آنان در کارهای تربیتی استفاده نمائیم.
صحرایی در ادامه اضافه کرد: علاوه بر این ها، ما در ادارات کل ظرفیتهای درونی زیادی داریم که به آن برای امر تربیت کم توجه بوده ایم.
نباید اینگونه فکر نماییم که بدون پول نمی توان کاری کرد
وزیر آموزش وپرورش اشاره کرد: ۱۴۴۸ کانون پرورشی و حدود ۱۱۰۰ کانون تربیتی داریم، چه زمانی خواستیم این کانون ها که ظرفیتهای درونی خودمان هستند؛ با هم، هم افزایی داشته باشند؟ همه مشکلات که فقط با بودجه حل نمی شود؛ آن معلم پرورشی که علاقه و اشتیاق کودکان را بر می انگیزد آیا با پول این علاقه را به وجود آورده است؟ بله حتما پول و اعتبارات هم مهمست ولی نباید اینگونه فکر نماییم که بدون پول نمی توان کاری کرد.
وی اشاره کرد: آن چیزی که اولیای خدا به ما آموختند این است که اگر ما در راه خدا قدم برداریم؛ خداوند متعال هم ما را یاری می کند که ان تنصر الله ینصرکم و یثبت اقدامکم… ذات انسان به سمت خوبی می رود و فطرت انسانی او را به سمت خیر و نیکی می برد.
صحرایی اظهار داشت: استفاده از ظرفیتهای درونی و اتحاد با دانشگاه فرهنگیان، سازمان نوسازی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دیگر نهادهای آموزش وپرورش را جدی بگیرید.
اردوها، فضای مجازی و زمان پس از ظهرها را جدی بگیرید
وزیر آموزش وپرورش بیان کرد: در این دولت مجوز استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی را گرفتیم، اما باز هم نیاز به نیروی پرورشی داریم. اگر یک معلم ریاضی حافظ قرآن باشد می تواند. ۲۴ ساعت موظفش را در کلاس درس باشد، و مابقی آنرا به امور پرورش مأمور شود. برای مربیان و معلمان خود دوره تربیتی و پرورشی بگذارید.
صحرایی گفت: تشکل های دانش آموزی را جدی بگیرید و ظرفیت عظیم دانش آموز خبرنگاران پانا را دریابد و برنامه ی تحولی پانا اجرائی شود. از ظرفیت معلمان غیرپرورشی هم استفاده کنید. همین طور از تحول در قالب فعالیت ها و کارهای اردویی غافل نشوید. اردوها، فضای مجازی و زمان پس از ظهرها در مدارس فرصت های بی نظیری در اختیار ما گذاشته است.
سه وسیله رشد بنیان های پرورشی در مدارس
وی اظهار داشت: ایام الله همچون ایام ولادت ها و شهادت های ائمه، عباد الله همچون دوده عصمت و طهارت و بیوت الله یعنی حرم های دوده سه وسیله ما برای رشد بنیان های پرورشی در مدارس است.
وزیر آموزش وپرورش بیان کرد: باز هم باید به مسأله لطمه های اجتماعی اشاره کنم. رهبری تاکید نمودند که برای مقابله با لطمه های اجتماعی باید فوری عمل کنید. خودمان هم می توانیم از ظرفیت معلمان و خانواده ها برای کاهش لطمه های اجتماعی دانش آموزان استفاده نمائیم. اطلاعات نماد را برای همین باید استفاده کنیم؛ بطورمثال اگر ببینیم در کلاسی کودکی نیاز به کمک دارد به او توجه بیشتری شود. ان شالله برای نماد چه از نظر اعتبار و چه از نظر توجه دیگر دستگاهها اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
وی اشاره کرد: موضوع استخدام را هم جدی بگیرید؛ مربی خوب انتخاب کنید که نخستین نفری که عاقبت به خیر شود خودتان باشید. مراقبت کنید برای جذب معلم پرورشی، حقی را پایمال نکنید.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: ما در قبال ۲۳۰ هزار شهید که برای اعتلای انقلاب اسلامی رفتند مسئولیت داریم. اگر می خواهیم کاری نماییم نیازمند یک قیام و اقدام فوری هستیم. با بخشنامه و دستورالعمل کاری از پیش نمی رود و در اداره تا چشم به هم بگذاریم روزمان شب شده است. حقیقتاً نیازمند اقدام جهادی هستیم و باید قیام نماییم.
وی اشاره کرد: وزیر آموزش وپرورش انصافاً دغدغه مسائل پرورشی دارد و هر روز بابت نماد و مسائل تربیتی وقت می گذارد و پیگیری می کند.
منبع: mobleziba.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب