افزایش طرفداران خودروهای برقی تسلا در چین

افزایش طرفداران خودروهای برقی تسلا در چین مبل زیبا: طرفداران خودروهای برقی ساخت شركت آمریكایی تسلاموتورز در چین علی رغم جنگ تجاری میان این دو كشور رو به افزایش است.


به گزارش مبل زیبا به نقل از وب سایت clean tecknica، به نظر می آید علی رغم افزایش قیمت خودروهای برقی تسلاموتورز آمریكا كه تحت تاثیر قانون افزایش تعرفه واردات محصولاتی كه در خاك كشور چین تولید می شوند، بوجود آمده است همچنان مشتریان چینی ترجیح می دهند كه در صورت تمایل به خریداری خودروهای برقی، مدل های مختلفی از خودروهای تسلا را بخرند.
پس از آنكه دونالد ترامپ - رئیس جمهور ایالات متحده آمریكا - به بهانه پشتیبانی از محصولات آمریكایی و تولید داخلی این كشور، دستور قانون تعرفه واردات كالاهای خارجی اعم از محصولات چینی را داد، اندكی پس از شروع این جنگ تجاری، اعلام نمود كه واشنگتن تعرفه ۱۰ درصدی جدیدی را برروی واردات كالاهای چینی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار وضع می كند كه این تعرفه ها از تاریخ ۲۴ سپتامبر شروع شد اما انتظار می رود این تعرفه ها در اول ژانویه سال ۲۰۱۹ میلادی به ۲۵ درصد افزایش یابد كه در حقیقت آغازی برای تشدید تنش های سیاسی و تجاری میان پكن و واشنگتن تلقی می گردد.

با توجه به آنكه خیلی از شركت های خودروسازی و تكنولوژی آمریكایی در چین كارخانه دارند و یا با خیلی از شركت های چینی برای تولید و تامین قطعات مورد نیازشان قرارداد همكاری دارند، ازاین رو افزایش تعرفه وارداتی كه سران این دو كشور برای همدیگر وضع كرده اند، می تواند تبعات منفی و مخربی را برای اقتصاد آمریكا و چین به همراه داشته باشد.

با این حال به نظر می آید كه عملكرد كارخانه های چینی تسلاموتورز آمریكایی برخلاف آنچه كه پیش بینی می شد، بوده است و با استقبال بی نظیری از جانب مشتریان در این كشور مواجه شده است به گونه ای كه بر مبنای آمار و نظرسنجی های صورت گرفته، خیل عظیمی از طرفداران خودروهای برقی و وسائل نقلیه پاك از میان تمامی گزینه های موجود در بازار، خودروهای تمام برقی تسلاموتورز را انتخاب كرده و به سایر نسخه های الكتریكی ترجیح می دهند.

برخلاف آنچه كه تحلیلگران بازار خودرو برآورد كرده بودند، تعداد خودروهای به فروش رفته تسلا در چین رو به رشد و افزایش بوده است چراكه به قول خیلی از مشتریان چینی، خودروهای برقی تسلاموتورز از تمامی مدلهای موجود و مشابه در بازارهای جهانی بسیار بهتر هستند و همین سبب شده كه روند استقبال از آنها در این كشور صعودی شود.

لازم به ذكر است كه تمامی خودروهایی كه در كارخانه های مستقر در ایالات متحده آمریكا ساخته و تولید می شوند، با یك تعرفه وارداتی ۴۰ درصدی مواجهند این در حالیست كه محصولات و خودروهای تولید شده در خاك كشور چین تنها كافیست یك تعرفه ۱۵ درصدی را بپردازند كه همین امر سبب شده است كارخانه های تسلا در چین از فروش بی سابقه و بالایی در این كشور برخوردار شوند.

این تفاوت ها در تعرفه واردات خودرو بدین معناست كه هزینه تمام شده برای تولید یك خودرو در ایالات متحده آمریكا ۵۰ الی ۶۰ درصد بیشتر از هزینه تمام شده همان محصول در چین است.

كارخانه اختصاصی تسلاموتورز كه گیگافاكتوری نام دارد، در شهر شانگهای چین واقع شده است و سالانه میزان قابل توجهی از محصولات این خودروساز بزرگ آمریكایی را تولید و عرضه می كند.

تسلاموتورز همینطور پیشتر اعلام نموده بود كه می خواهد با جذب سرمایه گذاری های بیشتر، مبادرت به احداث و راه اندازی كارخانه های بیشتری كند تا به میزان تولیدات خود بیفزاید و سهم بیشتری از بازارهای بین المللی خودرو را به خود اختصاص دهد.

تنش های تجاری میان چین و آمریكا در ماه مارس سال جاری میلادی بعد از آن افزایش یافت كه ترامپ تعرفه های وارداتی را بر فولاد و آلومینیوم اعلام نمود. از آن زمان تابحال واشنگتن و پكن چندین دور تعرفه های تلافی جویانه ضد یكدیگر وضع كردند به صورتی كه رایزنی های تجاری دو جانبه تابحال در متوقف كردن این جنگ تجاری ناكام بوده است.

دولت آمریكا در تازه ترین حركت در جنگ تجاری با پكن، در حال اعمال تعرفه های تازه بر كالاهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از این كشور است. حالا تازه ترین تحقیقات و نظرسنجی های صورت گرفته نشان داده است كه همه اعم از تحلیلگران بازار، عموم مردم و شركت های فعال در صنایع مختلف بر این باورند كه صنایع تكنولوژی و خودروسازی آمریكایی بیش تر از همتایان چینی خود متحمل ضرر و زیان خواهند شد چراكه برای سالیان سال، به منظور كاهش هزینه های تمام شده و نهایی، به ساخت كارخانه هایی در خاك كشور چین اقدام نموده بودند و حالا با عنایت به قوانین وضع شده جدید، دیگر از لحاظ صرفه اقتصادی توجیهی نخواهد داشت و درصورت ادامه این روند، آن ها به صورت قطع با مشكلات جدی مواجه خواهند شد.

فناوری خودروهای برقی كه این روزها به سرعت درحال تكامل و پیشرفت است، تبدیل به یكی از عواملی شده است كه خودروسازان برتر و مشهور جهان را به رقابت تنگاتنگی فراخوانده و هریك از آنها را به طراحی و تولید یك محصول بهتر، با كیفیت بالاتر و توان پیمایشی بیشتر واداشته است.

دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مكزیك، چین و هند همچون پیشگامانی هستند كه قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام كنند.

در سالهای اخیر بالاخره خودروهای الكتریكی و برقی از حالت خودروهای غیر قابل استفاده ای كه تنها در نمایشگاههای علم و فناوری از آنها رونمایی می شد، خارج شدند و تولید انبوه خودروهای لوكس و قابل استفاده آنها توسط غول های خودروسازی شروع شد. این تولید انبوه كه با استقبال بی نظیری از جانب مردم و دولت های بسیاری روبرو شد می تواند نقطه عطفی برای جهشی بزرگ و گامی بلند به سمت خودروهای پاك و غیر آلاینده به شمار بیاید.

تحلیلگران بازار خودرو پیش بینی كرده بودند كه سال جاری ۲۰۱۸ میلادی به صورت قطع سال خودروهای برقی و الكتریكی خواهد بود چون كه غول های خودروسازی در جهان به این نتیجه رسیده اند كه باید با طراحی و تولید خودروهای پاك برقی به محیط زیست و كاهش میزان انتشار آلاینده ها به جو زمین كمك بسزایی كنند و از سویی نیز، رضایت و نیاز مردم و دولت ها را برآورده كنند.




5.0 / 5
4612
1397/07/16
23:07:41
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵



محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی