عبدالله بهرامی در گفت وگو با ایسنا اظهار نمود: بعد از برجام و با رفع تحریم ها صادرات فرش ایران به كشورهای خارجی تاثیر خوبی بر ارزآوری صنعت فرش داشت به نحوی كه صادرات فرش از ۲۹۰ میلیون در سال ۱۳۹۴ به بیش از ۳۳۰ میلیون دلار در ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۵ رسید.
وی اضافه كرد: با عنایت به شعار محوری سال و خصوصیت های فرش دستباف و تلاش دولت برای بهبود روابط بین المللی صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری در سال ۱۳۹۶ هدفی دست یافتنی خواهد بود.
او با اشاره به اینكه فرش دستباف دارای مشخصه هایی است كه با مبانی اقتصاد مقاومتی انطباق دارد تصریح كرد: استفاده از منابع داخلی، مواد اولیه، طراحان، بافندگان، استادكاران، تولید صادرات محور و اشتغال پایدار و كم هزینه از خصوصیت ها و مولفه های فرش دستباف به حساب می آید.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف با اشاره به اینكه بیش از ۸۵ درصد تولیدات فرش دستباف ایران صادر می شود، اظهار داشت: فرش دستباف با ارزآوری و صادرات گسترده می تواند خیلی از اهداف اشتغال دولت را محقق كند.
او با اشاره به نامگذاری سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی اظهار نمود: فرش دستباف با عنایت به وجود منابع داخلی و تولید صادرات محور با ارزش افزوده بالا از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی است و با عنایت به تاكید مقام معظم رهبری و مطالبات مردم، تولید و اشتغال محور اصلی برنامه ششم و سیاست های اجرایی دولت دوازدهم خواهد بود.
وی در انتها با اشاره به اینكه برای ساماندهی تولید و اشتغال بخش تعاون باید به جایگاه و سهم شایسته خود دست پیدا كند، اضافه كرد: تعاونی ها فرش و صنایع دستی در این بخش رشد قابل قبولی داشته و پتانسیل قابل اتكایی در تعاون وجود دارد كه می تواند در صورت تامین منابع مالی اشتغال پایدار و چشمگیر تولید كند.