ابلاغیه سازمان حمایت در طرح تشدید بازرسی و كنترل بازار

عملكرد دستگاه های نظارتی در روند تولید و عرضه لاستیك و سیمان مستمرا رصد می شود

عملكرد دستگاه های نظارتی در روند تولید و عرضه لاستیك و سیمان مستمرا رصد می شود برپایه ابلاغیه سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان، عملكرد دستگاه های نظارتی در روند تولید تا مصرف سیمان و لاستیك مورد رصد قرار گرفته و دستگاه هایی كه در این عرصه كوچك ترین اغماضی داشته باشند، به حوزه های قضایی معرفی خواهند شد.


به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، طبق ابلاغیه های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، با عنایت به این که بازار سیمان و تایر خودرو در زمره کالاهای اولویت دار نظارتی قرار گرفته است، لزوم رصد و پایش مستمر توزیع، قیمت و رسیدگی به شکایات احتمالی آن به نهادهای نظارتی و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها ابلاغ گردیده است.
براین اساس، حوزه های بازرسی و نظارت سازمان های صمت استان ها موظف می باشند تا در ارتباط با تخلفات احتمالی بنگاه های تولیدی یا توزیعی بدون کوچکترین اغماضی برخورد نمایند.

طبق اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، از آنجایی که در شرایط حساس کنونی باوجود فراوانی کالا در بازار و شرایط مناسب تولید در کشور، تخلفاتی در حوزه مشاهده می شود، به منظور تأمین آرامش و ثبات بازار و ایجاد بستر امن برای عموم مردم و پیشگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی، تشدید نظارت بر بازار دو محصول سیمان و تایر خودرو برای اجرا به نهادهای نظارتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان های سراسر کشور ابلاغ گردیده است.
طبق اعلام وزارت صمت، در همین رابطه عباس تابش- رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان- هم اعلام نموده است که لزوم دارد با استفاده از تمام توان و ظرفیت بازرسان و همکاری و همراهی سازمان های نظارتی همچون سازمان تعزیرات حکومتی، اتحادیه های صنفی، بسیج اصناف و تشکل های مردم نهاد و همینطور دریافت گزارش ها و شکایات مردمی از راه سامانه ۱۲۴ تشدید بازرسی، نظارت و کنترل قیمت ها با اهتمام جدی در اولویت کاری دستگاه ها قرار گیرد.
وی تاکید کرده است که همینطور انجمن های مربوطه هم موظف به اعمال مدیریت بر عملکرد کارخانه ها در ارتباط با تولید و تحویل به هنگام و رعایت قیمت های اعلامی هستند. با عنایت به تدابیر اندیشیده شده، کلیه دستگاه های نظارتی مکلف به رعایت و اجرای مسئولیت ها و ضوابط تعیین شده خواهند بود. در حوزه اصناف، اتحادیه های مربوطه، واحدهای تولیدی و توزیعی هم بایستی اقدامات نظارتی خویش را تشدید کرده ودر راستای جلوگیری از وقوع جرم، کشف تخلف، تسریع در رسیدگی ها، نظارت های مستمر و دقیق و کاهش اطاله دادرسی ضروری، غافل نشوند.
به قول معاون وزیر صمت، در روندی خارج از این چارچوب، حسب مشاهده هرگونه تخطی از آن با متخلفان بدون بخشایش و قاطعانه برخورد خواهد شد. این برخورد تنها شامل بخش غیردولتی نبوده و در صورت هرگونه کم کاری و کوتاهی همکاران صنعت، معدن و تجارت استان ها، با آنها هم برخورد قانونی خواهد شد؛ بنابراین انتظار می رود اقدامات موثر و بموقع سازمان های نظارتی فرصت هرگونه سوءاستفاده را از محتکرین و گران فروشان گرفته و موجبات آرامش بازار را فراهم آورد.
این در شرایطی است که بر مبنای اطلاعات انتشار یافته از جانب اتاق اصناف ایران، طی پنج ماه نخست سالجاری، لاستیک نیز همچون کالاها با بیشترین میزان احتکار بوده است.
از طرفی، در آخرین نشست ستاد تنظیم بازار مقرر شد که لاستیک، سیمان و تعدادی دیگر از کالا بعنوان کالاهای دارای اولویت بازرسی تعیین شدند و براین اساس ستاد تنظیم بازار اعلام نمود که لزوم دارد سازمان های نظارتی و دستگاه های اجرایی مسئول، علاوه بر نظارت بر سایر اقلام کالایی در سطح بازار و خدمات، فعالیتهای نظارتی خویش را به صورت ویژه معطوف به مبارزه با عرضه خارج از شبکه، احتکار، کم فروشی، امتناع از عرضه و گرنفروشی و... در این کالاها کنند.




منبع:

5.0 / 5
1228
1399/07/04
14:06:38
تگهای خبر: بازار , تجارت , تولید , خانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴



محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی