استفاده از ظرفیت بازارچه مرزی ماهیرود برای توسعه بازار دانش بنیان ها
به گزارش مبل زیبا، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی اظهار داشت: در صدد هستیم تا بتوانیم زمینه ارتباط هرچه بیشتر فناوران ایرانی و تجار افغانستانی را در بیرجند بخصوص در بازارچه مرزی ماهیرود، فراهم آوریم.
دکتر محمدحسن مجیدی در گفتگو با ایسنا، گفت: استان خراسان جنوبی در شرقی ترین نقطه ایران هرچند از منظر اقلیمی یکی از استانهای محروم ایران است، ولی از نظر تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، جزو استانهای پیشرو کشور به حساب می آید.
وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی و بیشترین مرز مشترک خاکی به میزان ۳۳۱ کیلومتر با کشور افغانستان، وجود دو بازارچه مرزی و عبور دو کوریدور بزرگ ترانزیتی کشور "چابهار به سرخس" و " بندر عباس به مشهد" از این استان شرایط اقتصادی ویژه ای را فراهم نموده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، افزود: با توجه به این ظرفیت، پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در صدد است تا بتواند زمینه ارتباط هرچه بیشتر فناوران ایرانی و تجار افغانستانی را در بیرجند بخصوص در بازارچه مرزی ماهیرود، فراهم آورد.
مجیدی، بازار بی انتهای افغانستان و نیاز مبرم این کشور به فناوری از یک سو و نزدیکی استان خراسان جنوبی و دسترسی ساده تجار افغان به این منطقه از طرفی را از جذابیت های اقتصادی و سرمایه گذاری برای طرفین برشمرد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با استقرار بیشتر از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور مستقر در چهار مرکز رشد در شهرستان های بیرجند، فردوس، قاین و طبس در شرقی ترین نقطه ایران آمادگی کامل خویش را جهت ایجاد زمینه ارتباطات و تعاملات اقتصادی بین المللی بین شرکتهای دانش بنیان و فناور مستقر در پارک های علم و فناوری کشور و تجار کشور افغانستان اعلام می کند.
منبع: mobleziba.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب