معاون وزیر كار:
زنجیره توسعه فناوری های راهبردی با مهارت آموزی تکمیل می شود
به گزارش مبل زیبا، اهواز: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ضمن اشاره به اهمیت گسترش فناوری های راهبردی اظهار داشت: آموزش های مهارتی در تکمیل زنجیره توسعه فناوری های راهبردی و رشد اقتصادی کشور نقش تاثیرگذاری دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
غلامحسین محمدی چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در حاشیه آیین افتتاح مرکز کارآموزی جوار بین کارگاهی شرکت اروند کامپیوتر پارس در اهواز از آموزش بعنوان زیرساخت گسترش فناوری های راهبردی یاد کرد و اضافه کرد: زنجیره بزرگی در رشد اقتصادی کشور اثرگذار است که بخشی از آن آموزش و بخش دیگر اشتغال و توجه به زیرساخت های تولیدی است.
وی تصریح کرد: کارکرد این سه بخش در کنار یکدیگر است که باعث فعالیت اقتصادی پایدارخواهد شد؛ همینطور امیدواریم با افزایش سرمایه گذاری ها در حوزه آموزشی مهارتی، روند مطلوب بهبود فعالیتهای تولیدی و تجاری را شاهد باشیم.
ارتباط مستقیم آموزش های مهارتی در کاهش نرخ بیکاری خوزستان
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در قسمت دیگری از این گفتگو به فعالیت مراکز جوارکارگاهی اشاره نمود و اظهار داشت: طی 2 سال گذشته، این گونه مراکز در استان خوزستان افزایش پیدا کرده اند.
محمدی ضمن اشاره به نشست شورای مهارت استان با مبحث کاربرد هرچه بیشتر آموزش های فنی و حرفه ای بیان نمود: سیاست های این سازمان، همراهی و استقبال از آموزش های تقاضا محور کسب و کارها است.
وی افزود: تلاش داریم از راه قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی، مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی به هیئت امنایی تبدیل شوند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور هدف از این اقدام را تقاضا محور شدن آموزش های مهارتی و توسعه زیرساخت های مراکز آموزشی عنوان نمود و اظهار داشت: این برنامه ریزی زمینه ای برای افزایش کمی و کیفی آموزش های فنی و حرفه ای خواهد شد.
محمدی افزود: نرخ بیکاری استان خوزستان از 15 درصد به 11 درصد رسیده که این روند نتیجه گسترش آموزش های فنی و حرفه ای است.
وی یادآورشد: آموزش نیروی انسانی مورد نیاز صنایع از راه مراکز فنی و حرفه ای و توسعه مهارت آموزش ها در کاهش نرخ بیکاری خوزستان نقش تاثیرگذاری دارد.
به گزارش مبل زیبا به نقل از خبرگزاری ایرنا، در ششمین سفر استانی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ هشت طرح مهارتی در استان خوزستان به بهره برداری رسید.
این طرح ها شامل چهار مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی صنعت، سه کارگاه هوش مصنوعی، مشارکتی پهباد و کولرهایVRF مرکز امام علی(ع) اهواز و باشگاه ورزشی کارکنان فنی و حرفه ای خوزستان است.
استان خوزستان ۴۰ مرکز فعال آموزش فنی و حرفه ای دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب