مجید نامی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به این كه دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان و شعب شركت های خارجی عرضه كننده پوشاك در ایران سال قبل ابلاغ و سه ماه به كلیه برندها فرصت داده شد تا مجوزهای لازم را به منظور فعالیت دریافت كنند، اظهار نمود: طبق دستورالعمل ابلاغی مربوطه تمامی واردات پوشاك به كشور ثبت خواهد شد و متوجه خواهیم بود كه محصولات در چه فروشگاه هایی عرضه می شوند.
وی ادامه داد: ازاین رو از دیگر مزایای دستورالعمل ساماندهی واردات پوشاك این است كه سیستم فروش به دارایی وصل خواهد شد و انبارها كاملا مشخص هستند كه این مساله باعث دسترسی راحت به اطلاعات و نحوه ی فعالیت هاست.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاك ایران با تاكید بر این كه دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان و شعب خارجی عرضه كننده پوشاك در ایران باعث شفافیت خواهد شد، خاطرنشان كرد: متاسفانه به علت این كه منافع برخی افراد برپایه این ساماندهی به خطر می افتد مقاومت شدیدی را در قبال اجرای آن به خرج می دهند.
نامی ادامه داد: بعد از ابلاغ دستورالعمل كار پیش رفت و چند برند هم به منظور دریافت مجوز فعالیت های مربوط به ثبت را در دستور كار قرار دادند، اما متاسفانه همچنان به دنبال راهكاری برای دور زدن قانون هستند و همچنان بسیاری تن به اجرای این ابلاغیه ندادند.
وی با اشاره به این كه برخی افراد هم در دستگاه های اجرا كننده اعتقادی به اجرای دستورالعمل مربوطه ندارند، تصریح كرد: متاسفانه در دستگاه های اجرایی هم برخی مسوولان هم اعتقادی به اجرای این دستورالعمل ندارند و به سختی كار پیش می رود.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاك ایران با بیان این كه اگر برندی مجوزی نداشته باشد باید از فروش آن جلوگیری به عمل آید و فروشگاه مربوطه پلمب شود، اظهار نمود: هر كالای خارجی كه در فروشگاه به فروش می رود باید با استفاده از نمایندگی دارای مجوز عرضه شود، اما می بینید كه برندهای مختلف در واحدهایی كه نمایندگی هم نیستند عرضه شده و به فروش می رسند.